REMM FB Shared CAT

Canvia de cotxe, canvia’t a Renault Clio, aquest mes de març amb descompte!

Estàs pensant en canviar de cotxe? Durant tot el mes de març, aconsegueix un Clio nou amb fins 3.500€ de descompte si entregues el teu cotxe antic.
 
El Renault Clio és ideal tant per a ciutat com per carretera, doncs aporta seguretat en tot moment gràcies al paquet de solucions Renault EASY DRIVE amb sistema de frenat d’emergència amb detecció de peatons, càmera 360º, regulador limitador de velocitat o el seu Easy Park Assist. Uns detalls que li han fet valer les 5 estrelles Euro NCAP en els tests realitzats el 2019, sent valorat com el cotxe més segur de la seva categoria.
 
A l’interior, tots els detalls compten i es presenten a través d’uns materials i acabats de qualitat. El seu cockpit hightech orientat cap al conductor, els seus seients envolvents i l’ambient lluminós personalitzable MULTI-SENSE converteixen la conducció en una gran experiència.
 
Dins del cockpit, el sistema EASY LINK ofereix la pantalla més gran de la seva categoria totalment personalitzable. La navegació a bord et proporcionarà tota aquella informació que necessites com l’estat de la carretera, el tràfic, les estacions de servei que et pots trobar de camí i el preu del carburant, buscar adreces, etc. D’altra banda, la funció Auto-Update, farà que el teu sistema Tom Tom estigui sempre actualitzat.
 

Gama Nou CLIO: consum mixt WLTP (l/100km) des de 3,6-5,2. Emissions de CO2 WLTP (g/km) des de 109 fins a 147. Emissions de CO2 NEDC (g/km) des de 94 fins 118.
*Oferta vàlida a la Península i Balears, per a comandes en stock i matriculacions des del 01 al 31/03/20 del Nou Renault CLIO RS Line TCe 96 kW (130 CV) EDC GPF. IVA inclòs. Aplicable a particulars y autònoms sempre que entreguin un vehícle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Model visualitzat: Nou Renault CLIO Zen TCe 74 kW (100 CV) amb Pack Look Zen i pintura metal·litzada especial.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús