REMM LunasDacia FB Shared CAT

Canvia el parabrises davanter del teu Dacia i emporta’t un regal

Busques un taller de confiança per canviar el parabrises davanter del teu cotxe? A REMM GUITART, com a concessionari Renault i Dacia t’oferim aquest servei. Ens trobaràs molt a prop teu, ja que disposem de diferents delegacions als municipis de Molins de Rei, Esparreguera, Martorell, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Igualada.

A més a més, per qualsevol operació de substitució del parabrises davanter (no reparació) que sol·licitis fer abans del 31/01/2021, obtindràs de regal uns cascos inalàmbrics*. Aprofita ara i fes el canvi, tenir el parabrises davanter del teu Dacia en bon estat és clau per a la teva seguretat i per la de tots aquells que viatgen amb tu. I és que una lluna trencada parcialment entorpeix la visió de conductor i els sistemes d’assistència, augmentant així les probabilitats de patir un accident. 

A més, tal com especifica el Reglament General de Circulació, “la superfície de vidre del vehicle haurà de permetre, en tot cas, la visibilitat diàfana del conductor sobre tota la via per la qual circuli”. També esmenta que “el conductor d’un vehicle està obligat a mantenir el camp necessari de visió”. Per això, per seguretat i per reglament, és molt important tenir en bon estat el parabrises davanter. En cas contrari, a més de ser objecte de sanció, els agents de  trànsit podran immobilitzar el vehicle si aquest presenta “deficiències que constitueixin un risc especialment greu per a la seguretat viària”.

No te la juguis! Si has de canviar el parabrises davanter del teu Dacia, vine a REMM GUITART, el teu taller de confiança al Baix Llobregat, Anoia, Penedès i Garraf.

* La promoció només és aplicable en qualsevol operació de substitució d’una lluna parabrisa i no reparació. Unitats limitades fins a esgotar existències. RECSA es reserva el dret a substituir l’obsequi per un d’igual valor. Promoció vàlida de l’1 de març 2021 al 30 d’abril 2021. No acumulable a altres ofertes de la Xarxa Renault-Dacia.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús