REMM LunasRenault FB Shared CAT

Canvia el parabrises del teu Renault i emporta’t un Google Nest mini

Busques un taller de confiança per canviar el parabrises del teu cotxe? A REMM GUITART, com a concessionari Renault i Dacia t’oferim aquest servei. Ens trobaràs molt a prop teu, ja que disposem de diferents delegacions als municipis de Molins de Rei, Esparreguera, Martorell, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Igualada.

 

A més a més, per qualsevol operació de substitució d’un parabrises (no reparació) que sol·licitis fer abans del 30/04/2021, obtindràs un regal molt interessant: un Google Nest mini*. Un assistent de Google que, sens dubte, et farà més fàcil el teu dia a dia.

 

El parabrises s’encarrega d’evitar l’entrada d’objectes o elements a l’interior de l’habitacle i, en cas d’accident, evita en la mesura del possible, que els ocupants puguin sortir disparats de l’automòbil. L’evolució en la fabricació dels vehicles fa que les marques incorporin, entre altres elements, parabrises cada vegada més segurs i amb una tecnologia molt avançada per adaptar-los als nous Sistemes d’Ajuda a la Conducció. 

 

Els parabrises del cotxe són un element clau per a la seguretat i, per aquest motiu, tenir-los en mal estat pot suposar una sanció de fins a 200 euros. Però la sanció és el menys important. El més important és la teva seguretat i la de les persones que viatgen amb tu. Per això, si el parabrises del teu cotxe ha quedat en mal estat després d’un accident o incident, no dubtis a passar pel teu taller REMM GUITART de confiança.

 

* La promoció només és aplicable a qualsevol operació de substitució d’un parabrises i no reparació. Unitats limitades fins a esgotar existències. Ens reservem el dret a substituir l’obsequi per un d’igual valor. Oferta vàlida fins al 30/04/2021.  No acumulable a altres promocions de la xarxa Renault-Dacia.

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús