Remm

Canvia el teu kit de distribució amb un gran descompte exclusiu de REMM GUITART

Continuem oferint les millors promocions als nostres clients, aquesta vegada amb una promoció exclusiva de REMM GUITART. Aquest mes et donem l’oportunitat de canviar el kit de distribució del teu vehicle Renault o Dacia amb un descompte de fins a 120€* .

 

Et recomanem complir amb les teves visites al taller per poder assegurar que aquest element del teu cotxe està en perfecte estat. Si no és així, el motor pot parar-se i causar danys irreversibles que poden suposar un cost elevat de reparació.

 

Consultar la data i el quilometratge recomanat per a la seva substitució estipulat per el fabricant és una bona pràctica. Aquesta informació la podeu trobar en el manual tècnic o en la fitxa tècnica del vehicle. Normalment, es recomana fer-ho cada 100.000 km, no obstant això, el vostre taller de confiança podrà confirmar-vos-ho.

 

No deixis passar aquesta magnífica promoció!

 

*Promoció vàlida des del 2 de setembre fins al 31 de desembre de 2019. Descompte de 80€ impostos inclosos per als vehicles Renault o Dacia que canviïn el kit de distribució de peça d’origen, o corretja d’accessoris més bomba d’aigua de peça d’origen en els vehicles de cadena. Descompte de 120€ impostos inclosos per als vehicles Renault o Dacia que canviïn el kit de distribució més la bomba d’aigua de peça d’origen. Consulta la resta de condicions aquí.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús