REMM Neumaticos FB Shared CAT

Canvia els teus pneumàtics al millor preu

Quin és el preu de la teva seguretat? I la dels teus acompanyants? Existeixen diferents indicis o aspectes que ens indiquen que necessitem un canvi de pneumàtics: els km recorreguts, la qualitat dels pneumàtics, el terreny sobre el qual circulem, el desgast del dibuix, deterioracions anormals, etc. Fer-ho en el moment adequat no només pot beneficiar la nostra seguretat, sinó també la nostra butxaca.

 

 

La promoció d’aquest mes de REMM GUITART et permet canviar els teus pneumàtics a un preu d’excepció que inclou muntatge, equilibrat i impostos. Cerques seguretat, confort i qualitat? Troba-la al millor preu a REMM GUITART. Sol·licita cita al taller i beneficia’t d’aquesta gran oferta.

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

* Finançament disponible a la Xarxa Renault adherida a aquesta promoció i subjecta a estudi i acceptació per part de NCG Banco Serveis Financers, E.F.C., S.A TIN 0% TAE: 0% Finançament a 6 mesos. Interessos a càrrec de Renault Espanya Comercial S.A. Import mínim a finançar 120€ i màxim 2.500€. Exemple canvi de dos pneumàtics Continental per 28€/mes. (Mesura 205/55 R16 91v). Per altres dimensions consulta el teu finançament. Import i PVP: 168€. Preu total a terminis: 168€. Import total adequat: 168€. Oferta vàlida per a particulars i autònoms fins al 30/06/2021.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús