Tractament Antipluja Shared

Canvia la teva lluna davantera i aconsegueix gratis un tractament antipluja*

És summament important mantenir la lluna davantera del teu cotxe en perfecte estat. En cas d’accident, si aquest element del vehicle està en mal estat, la possibilitats de sofrir ferides augmenten fins a un 40%.

 

Al volant, no podem córrer riscos. No només el cinturó és imprescindible, sinó que també en aquestes situacions el parabrisa té una importància rellevant.

 

A més, és essencial per al correcte funcionament de l’airbag, ja que funciona com a punt de suport. Si la lluna davantera està mal instal·lada o té desperfectes, la funció de l’airbag redueix dràsticament la seva efectivitat.

 

Sabies també que la resistència estructural del vehicle incrementa fins a un 30% amb un parabrisa en perfecte estat? I, per si no fos suficient motiu per canviar aquest element del cotxe, a REMM GUITART et regalem un tractament antipluja* en realitzar aquesta reparació.

 

Guanya en seguretat per al teu vehicle i per als seus ocupants. Reserva cita en el taller en menys de 5 minuts!

 

*Promoció vàlida del 2 de gener al 31 de març per als clients que es registrin correctament en el formulari. El tractament antipluja consisteix en una unitat i una única aplicació del producte Rain Protect (referència 77 11 579 066). Exclusiva per a vehicles Renault o Dacia i la matrícula dels quals coincideixi amb la registrada. Consulta la resta de condicions a renault.es o al teu taller habitual.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús