REMM ITV FB Shared CAT

Canvia l’oli i aconsegueix una revisió PRE-ITV gratis

L’oli del motor és un dels elements més importants per al bon funcionament d’un vehicle. La seva funció principal és protegir les peces del motor davant del desgast i la corrosió. A mesura que es van fent quilòmetres, les diferents peces es mouen i es freguen unes amb altres, alliberant petites partícules que l’oli de motor s’encarrega de recollir i transportar fins al filtre on son preses. Amb el temps, el filtre acaba obstruint-se i l’oli, poc a poc, va perdent les qualitats inicials. Per això, és molt important que sempre estiguis atent al nivell d’oli del teu cotxe i realitzis una revisió de forma periòdica.
 
Ara més que mai, cuidar del teu cotxe és cuidar de tu. Si ja et toca canviar l’oli del motor, ni t’ho pensis, sol·licita cita al teu taller REMM GUITART de referència. A més a més, si el canvies el 30 de setembre o abans, obtindràs una revisió PRE-ITV gratis!
 

* Promoció vàlida fins al 30 de setembre de 2020 al realitzar l’operació de canvi d’oli Renault by Castrol al teu vehicle, aplicable a turismes de més de quatre anys d’antiguitat i per a vehicles mixtos o de transport de mercaderies a partir de dos anys. Per ajudar-te a passar la ITV t’oferim la possibilitat de realitzar un control del teu Renault de manera gratuïta. Els punts que cal revisar són: 1. Identificació Núm bastidor i matrícula. 2. Condicionament exterior: carrosseria i xassís, estat carrosseria, estat rentaparabrises, alça vidres i retrovisors. 3. Condicionament interior: Seients i ancoratges, cinturons de seguretat i ancoratges, dispositius de retenció infantil, antigel i antibaf, antirobatori i alarma, indicador de velocitat i compta kilómetros. 4. Enllumenat i senyalització: Llums d’encreuament i carretera, llums marxa enrere, intermitents i llums d’emergència, llums de frenada, llum placa matrícula, llums de posició i antiboira, enllumenat interior. 5. Frens. 6. Direcció: Desviació de rodes, ròtules direcció. 7. Eixos, rodes, pneumàtics i suspensió: Eixos, estat i pressió dels pneumàtics, suspensió. 8. Motor i transmissió: Estat general motor, sistema acceleració, línia escapament, transmissió. No compatible amb altres promocions.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús