L

Christian Ledoux (Renault): “Creiem que en el futur la mobilitat serà elèctrica, compartida i connectada”

Renault segueix a l’avantguarda de la conducció del futur. Al Saló de París de 2018, la marca francesa va presentar nous models híbrids i elèctrics, que ja hem repassat en anteriors ocasions, i també va anunciar les seves tres propostes per canviar la manera de desplaçar-nos, EZ-Ultimo, un servei de taxi robot, EZ-GO i EZ-Pro.

Christian Ledoux, director de l’Aliança Serveis de Mobilitat entre Renault, Nissan i Mitsubishi va explicar que l’empresa creu “que el futur de la mobilitat és elèctric, compartit i connectat. És per això que estem electrificant tota la nostra flota de vehicles i volem seguir sent líders a Europa. És el tipus de mobilitat que més creix i més efectiu pels usuaris”.

A més a més, Ledoux va explicar que estan treballant en diferents aspectes per fer que la conducció elèctrica sigui encara més satisfactòria pel client, com la recàrrega per inducció o dotar d’una segona vida les bateries.

Pel que fa a la idea de desplegar una xarxa de carregadors per a tota Europa ha explicat que “no es descarta res”, i que el que és més important és “aconseguir que els nostres estàndards siguin compatibles amb tots els sistemes existents”.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús