REMM Salesians FB Shared

Remm Guitart amplia el seu acord de col·laboració amb Salesians

REMM GUITART, com a concessionaris de referència Renault i Dacia del Baix Llobregat, Anoia, Penedès i Garraf, ha ampliat el seu acord de col·laboració amb la institució educativa Salesians

 

Des de fa anys, REMM GUITART, ofereix als alumnes de Formació Professional, la possibilitat de realitzar les seves pràctiques als diferents concessionaris i tallers. Entre aquestes pràctiques cal destacar les de mecànica, electromecànica, com a responsable tècnic de taller, receptor, etc.

 

L’ampliació d’aquest acord implica els següents punts:

  • Condicions econòmiques especials tant en vendes com en serveis de postvenda, a totes aquelles persones vinculades a Salesians (treballadors, alumnes i les seves famílies).
  • Cessió de vehicles que tinguin destinació desballestament per la seva utilització com a material formatiu als diferents centres educatius.
  • Organització de jornades tècniques sobre vehicles elèctrics amb alumnat de Salesians, impartides per personal de REMM GUITART, expert en intervencions en aquest tipus de vehicles. 
  • Visites de personal docent de Salesians a les instal·lacions de REMM GUITART, per conèixer, in situ, els processos de treball específics en vehicles elèctrics. 

 

Amb l’ampliació d’aquest acord, REMM GUITART, referma la voluntat de l’empresa de impulsar o col·laborar amb iniciatives que aportin valor al territori i als seus habitants. 

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús