L

Com afecta la calor al nostre cotxe?

Amb l’arribada de l’estiu i de la calor el nostre vehicle es pot convertir en un veritable forn. És molt possible que aparcar a l’ombra o a l’interior no sigui una opció així que és important prendre mesures per protegir el cotxe.

Val a dir que amb una temperatura de 39ºC a l’exterior és possible que a l’interior del vehicle s’arribi als 70 ºC. Només amb dues hores i mitja sense cap mena de ventilació, és a dir el cotxe amb les finestres i portes tancades, la temperatura interior ja és un 88% més elevada que l’exterior.

La calor afecta també a la mecànica del cotxe. La bateria és un dels elements que pateix més i repercuteix en el seu cicle de vida. Els nivells de líquids, també requereixen una atenció especial, ja que la calor facilita l’evaporació més ràpida dels fluids.

És per això que és molt important revisar el cotxe amb freqüència. A Remm Guitart revisem el teu vehicle tenint en compte tots els detalls perquè aquest estiu viatgis tranquil sabent que no tindràs cap problema mecànic. Busca el teu taller més proper i deixa que el nostre equip professional s’encarregui de tot.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús