Vocacion

Com és la gamma Initiale Paris de Renault?

Els vehicles Renault compten amb una àmplia varietat d’opcions de personalització. Avui us presentem la gamma ‘Initiale París’, el nivell d’acabat més exclusiu del fabricant francès que incorpora les últimes novetats pel que fa a disseny, tecnologia i confort.  Es tracta de vehicles amb detalls propis i exclusius tant a l’interior com a l’exterior.

Sistemes de so exclusius BOSE, llums Full LED, seients elèctrics amb ventilació i calefacció, tapisseria de cuir, sensors d’aparcament davanters i posteriors, sistema de reconeixement de senyals…

A més a més, els clients d’aquest tipus de vehicles compten amb un servei d’atenció al client específic amb serveis exclusius.

A Remm Guitart trobaràs els quatre models que Renault comercialitza al nostre país amb aquest nivell d’acabats. Estem parlant del ‘Talisman Initiale Paris’, una berlina de disseny de màxim confort, el ‘Talisman Sport Tourer Initiale Paris’, un cotxe familiar amb disseny modern i dinàmic, el nou ‘Koleos Initiale Paris’, un SUV d’alta gamma i l’Espace Initiale Paris, el familiar més complet.

Vine als nostres concessionaris i descobreix l’elegància dels models Initiale Paris.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús