REMM PUNTO DE CARGA FB Shared

Com instal·lar un punt de càrrega en un pàrquing comunitari

Cada vegada més conductors decideixen fer el pas i comprar-se un cotxe elèctric o un híbrid endollable. No importa l’estil de vida, els nous models s’adapten perfectament a totes les circumstàncies i gaudeixen de grans avantatges, a més de ser respectuosos amb el medi ambient gràcies a les zero emissions. Aquesta característica junt amb l’increment de les limitacions de circulació ha fet créixer l’interès dels usuaris. Tot i que hi ha un dubte que encara persisteix i que és clau a l’hora d’escollir un vehicle elèctric o híbrid endollable. 

Una de les preguntes més freqüents que es fan els conductors a l’hora d’adquirir un vehicle elèctric o híbrid endollable és l’autonomia de la bateria i la seva càrrega. I en paral·lel en sorgeix una altra, la de com instal·lar un punt de càrrega, sobretot quan el garatge és comunitari. El procés d’instal·lació, de fet, és el mateix, però ho hauràs de comunicar prèviament al president de la comunitat o a l’administrador. I fer-ho, almenys, 30 dies abans de l’inici de les obres. Un cop feta, també s’ha d’aportar la certificació tècnica corresponent. 

També pot donar-se el cas de què no siguis veí, però tinguis una plaça de pàrquing a l’edifici. En aquest cas, hauràs d’instal·lar un comptador al costat del punt de càrrega.  La mateixa companyia que subministra l’energia a la comunitat s’ocuparà d’instal·lar-lo. Si ets veí, no serà necessari instal·lar un nou comptador, ja que, els tècnics que s’encarreguen de la instal·lació, connectaran la presa d’electricitat amb el comptador de la teva llar. D’aquesta manera el consum que suposa la càrrega de les bateries del teu vehicle se sumarà a la teva factura.

Siguis veí o no, et pots trobar que hi hagi algun veí que no estigui d’acord amb la instal·lació. Però de fet, ningú t’ho pot impedir, ja que no es requereix l’aprovació dels veïns. Sí que es pot donar el cas que, dins del termini dels 30 dies, la comunitat proposi una alternativa, raonable als interessos generals. 

Vols comprar un vehicle elèctric o híbrid endollable i t’agradaria conèixer millor com és el procés d’instal·lació d’un punt de Z.E. Ready to charge? Des de Remm Guitart, el teu concessionari de confiança al Baix Llobregat, l’Anoia, el Penedès i Garraf, t’oferim l’assessorament que necessites.

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús