Consells Per Cuidar El Teu Vehicle

CONSELLS PER CUIDAR EL TEU VEHICLE ATURAT DURANT EL CONFINAMENT

El confinament ha obligat a molts conductors i conductores a aturar els seus vehicles. Tenir el vehicle aturat durant molts de dies pot afectar al seu funcionament. Per no tenir un ensurt quan el necessitis, des de REMM GUITART et volem donar alguns consells que t’ajudaran a prevenir possibles avaries:

APARCAMENT

Deixa sempre el fre de mà posat, sigui manual o automàtic, com faries normalment en qualsevol aparcament. A més, per assegurar una total immobilització, deixa una marxa posada (1a marxa o marxa enrere) si es tracta d’un vehicle equipat amb caixa de canvis manual. Si, en canvi, el teu vehicle disposa de caixa de canvis automàtica, deixa la palanca de velocitats en posició P.

BATERIA

Si és possible, arranca el vehicle durant 15 minuts a la setmana. Així evitaràs que la bateria es descarregui després de molts dies sense fer-lo servir. Si el vehicle està aparcat al carrer no hi ha cap problema, en canvi, si està tancat en un pàrquing interior no es recomana fer-ho, per la perillositat de l’acumulació de gasos.

PNEUMÀTICS

Si pots moure el vehicle, mou-lo cada setmana, encara que sigui uns centímetres endavant o endarrere, per no deixar-lo aparcat exactament al mateix punt que el tenies. Amb aquesta maniobra s’evita que la superfície de contacte dels pneumàtics amb el terra sigui sempre la mateixa.

CLIMATITZACIÓ

Si és possible, cada dues setmanes, amb el motor del vehicle en marxa, engega el sistema de climatització durant 5 minuts.
 
Des de REMM GUITART, volem ajudar-te en la teva posada en marxa. Per això, si al moment d’engegar el cotxe, notes que alguna cosa no va bé, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i mirarem de trobar una solució. Entre les avaries més freqüents, després de l’aturada, estaran aquelles relacionades amb la bateria, donat que aquesta ha seguit alimentant diferents dispositius durant el temps d’aturada.
 
Si és el teu cas, no et preocupis, hem engegat un nou servei a domicili de substitució de la bateria (si després de revisar-la es requereix). Un servei que reuneix totes les garanties de seguretat, ja que com avançavem fa uns dies ens hem adherit a un nou protocol de protecció i prevenció laboral, per la seguretat dels nostres treballadors i de tots els que dia a dia confieu en nosaltres.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús