Captura

Cotxe elèctric: totes les avantatges del distintiu ‘Zero emissions’ de la DGT

Tots els cotxes elèctrics que Remm Guitart t’ofereix tenen el certificat de la DGT ‘Zero Emissions’, una classificació que dóna una sèrie de comoditats i contraprestacions econòmiques a aquells vehicles menys contaminants. Ja coneixes totes les avantatges?

  • Cap restricció de circulació: Els cotxes amb categoria ‘zero’ poden circular en qualsevol escenari de contaminació ambiental a les grans ciutats. No tenen cap tipus de restricció ja que són vehicles zero contaminants.
  • Zona blava i verda gratuïta: A Barcelona i a altres ciutats de Catalunya els cotxes elèctrics disposen de bonificacions de fins a un 100% en pàrquing al carrer, tant en zona blava com en zona verda.
  • Recàrregues elèctriques: Amb la distinció serà possible fer recàrregues elèctriques a la via pública amb un cost de 0 euros, que a més de ser gratis permet millorar l’autonomia del vehicle, al oferir més punts de connexió a la xarxa d’electricitat.
  • Bonificació a l’impost municipal de circulació: Amb aquesta certificació també és possible aconseguir una rebaixa de fins al 80% en l’impost de circulació.
  • Impost de matriculació totalment gratis.
  • Accés a carril VAO prioritaris.

En la gamma de cotxes elèctrics de Renault destaca el ZOE,  l’elèctric més venut a Europa i premiat com a millor cotxe elèctric. Vine a Remm Guitart i comprova tu mateix les virtuts del ZOE.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús