REMM Dacia Postvenda FB Shared CAT2

Aquest mes emporta’t el Dacia Duster des de 11.550€

Dacia Duster ha estat dissenyat per a l’aventura, amb un disseny confortable en tots els terrenys. I és que compta amb tots els elements necessaris per fer la vida el més còmode possible a bord, sigui ciutat, muntanya o carretera. I, a més a més ofereix la millor relació preu i capacitats 4×4 del mercat. 

 

Amb un interior ampli i confortable, gràcies a la seva conducció elevada i a les 5 places reals, els trajectes, fins i tot en els terrenys més exigents, seran realment còmodes. Sens dubte, el Dacia Duster és un vehicle preparat per viure qualsevol aventura. I ara el pots aconseguir al millor preu amb Remm Guitart. Deixaràs escapar l’oportunitat de tenir-lo des de 11.550€?

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

 

Gamma Duster – consum mixt WLTP (l / 100km): des de 4,9-8,4. Emissions de CO2 WLTP (g / km): des de 127-146.

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

* PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades de l’01 al 31/05/21 sobre estoc de Dacia Duster Access TCe 1.0 67kW (90CV) 4X2, finançant amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya a través de Preference Easy o Preference Plus. Preu al comptat: 13.150 €. L’oferta inclou regal d’1 any d’assegurança Auto a tot risc amb franquícia de 600 € amb Mapfre, Mútua o Zuric, regalat per RCI, subjecte a la contractació de l’Pack Acte. L’import mínim a finançar serà el de major quantia entre 4.000 € o l’import de l’última quota. Permanència mínima: 36 mesos. Impostos inclosos, transport i promocions ofertes per RECSA. Incompatible amb altres ofertes financeres. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Inclou fins a 5 anys de garantia: els dos primers anys sense límit de quilometratge; El tercer (3er) any la garantia conclourà si se superen els 100.000 kms; A partir del 3r any, l’extensió de la garantia amb el contracte Dacia Serenite conclourà quan es superi / compleixi alguna de les dues condicions: 2 anys addicionals o 80.000 kms totals, la condició que abans succeeixi (veure condicions dels contractes d’extensió de garantia Dacia Serenite). El model visualitzat podria no coincidir amb el ofert.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús