REMM Duster FB Shared CAT (1)

Dacia Duster GLP al millor preu, des de 13.350€

Dacia Duster GLP és trencador, modern i robust. S’adapta a totes les situacions amb les que et pots trobar, per això és un vehicle molt versàtil tant per als terrenys més exigents com els urbans. Comptar amb un Dacia Duster GLP sempre és una molt bona opció.

 

Aconsegueix-lo des de 13.350€, amb 1 any d’assegurança gratuït i no paguis fins d’aquí a 3 mesos! A més a més, si compleixes els requisits que marca Repsol, podràs obtenir un regal de 300€ en carburant Repsol Autogas**. No oblidis que, també pots beneficiar-te de les ajudes del Govern amb el Pla Renove 2020***. 

 

Els descomptes, però, no acaben aquí. Amb l’adquisició del teu nou Dacia Duster, si entregues el teu cotxe actual, podràs aconseguir 400€ de descompte****.

 

No esperis més, a REMM GUITART tenim un Dacia Duster GLP que t’està esperant! Contacta amb nosaltres i et donarem tots els detalls: 610 591 790 – leadsremm@remmguitart.com 

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

* PVP vàlid per a unitats en estoc a la Península i Balears per a particulars i autònoms que realitzin una comanda de l’1 a l’31/08/20 de Duster Essential TCe 1.0 74 kW (100 CV) GLP 4X2 amb pintura metal·litzada, finançant amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya a través de Preference Easy o Preference Plus. L’oferta inclou l’aportació de fabricant a el Pla RENOVE 2020 i regal d’1 any d’assegurança Auto a tot risc amb franquícia de 600€ amb Mapfre, regalat per RCI. Campanya de tres quotes de carència amb interessos acumulats a capital viu començant la primera quota al desembre. Import mínim a finançar: 4.000 €. Permanència mínima: 36 mesos. Impostos inclosos, transport i promocions oferts per RECSA. Incompatible amb altres ofertes financeres. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Inclou fins a 5 anys de garantia: els dos primers anys sense límit de quilometratge; El tercer (3er) any la garantia conclourà si se superen els 100.000 kms; A partir del 3r any, l’extensió de la garantia amb el contracte Dacia Serenite conclourà quan es superi / compleixi alguna de les dues condicions: 2 anys addicionals o 80.000 kms totals, la condició que abans succeeixi (veure condicions dels contractes d’extensió de garantia Dacia Serenite).

 

** Promoció vàlida per compra d’un vehicle AutoGas del 2020.08.01 al 2020.12.31 a Península o Balears. Els clients particulars rebran un xec carburant per valor de 300 € bescanviable únicament per Repsol AutoGas a les Estacions de Servei Repsol, Campsa i Petronor que comercialitzin aquest producte, vàlid fins 2021.12.31 (límit de 10 € / dia). Indispensable tenir targeta Repsol més i presentar-la al moment de l’intercanvi. També cal tenir l’app WAYLET descarregada. Els clients professionals han de presentar targeta Solred al seu nom i rebran una meritació de 300 € en la factura (25 € / mes durant 12 mesos, indispensable un consum mínim de 25 € / mes). Data màxima per poder fer la sol·licitud del xec o meritació, 2021.02.26. El vehicle no haurà pogut ser beneficiari prèviament d’aquesta o una altra oferta comercial similar. Un mateix beneficiari podrà rebre un màxim de 15 aportacions. No vàlid per rènting. COD CAMPANYA: PP Renault – Dacia CT_2020

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús