REMM Dacia Lodgy FB Shared CAT

Demana la teva oferta, Dacia Lodgy des de 13.885€

Dacia Lodgy és un monovolum de 5 o 7 places, disponible en diferents versions per satisfer totes les teves necessitats. I aquest mes pots aconseguir-lo des de 13.885€.

 

Per què Dacia Lodgy està fet per a tu?

Confortable i pràctic. Ofereix fins a 7 autèntiques places i espais d’emmagatzematge ben plantejats perquè tots els ocupants vagin còmodes. Gaudeix al màxim de la conducció en tots els teus trajectes gràcies al pack confort: volant, cinturons davanters i seient de conductor amb regulació en alçada perquè puguis anar tan còmode com vulguis.

Assistència a la conducció. Amb el sistema d’assistència a la conducció, podràs fer les maniobres més fàcils gràcies als xiulets que adverteixen de possibles obstacles, la càmera del darrere i l’ajuda a l’arrencada en pendent. El sistema d’antibloqueig de rodes (ABS), al costat de l’ajuda a la frenada d’emergència (SAFE), així com el sistema de control de trajectòria (ESP) associat al control de tracció (ASR) garanteixen una eficaç frenada i una major estabilitat del vehicle.

Espais per a totes les necessitats. En família o entre amics, Dacia Lodgy és el monovolum ideal per acompanyar-te cada dia i oferir-te un espai molt agradable. Pots abatre els seients, inclinar-los o retirar-los per distribuir l’espai com vulguis. La segona fila també és abatible i fraccionable en 1/2 – 2/3 (segons versió).

Seguretat a tota prova. Amb una seguretat fiable podràs gaudir dels teus viatges amb total tranquil·litat. Dacia Lodgy disposa d’una estructura de carrosseria reforçada, coixins de seguretat frontals i laterals, un sistema de fixació Isofix per als seients infantils i reposacaps d’altura regulable.

Sistema multimèdia. El sistema multimèdia Media Nav Evolution és senzill i intuïtiu, et permet navegar per diferents funcionalitats gràcies a la seva pantalla tàctil de 18 cm (7”): mapes, ràdio, preses jack i USB, música en streaming i telefonia Bluetooth®. A més, des del 2019, tots els models compten amb Smartphone Replication compatible amb Android Auto™ i Apple CarPlay™ per replicar les millors aplicacions del mòbil a la pantalla.

 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
* Oferta vàlida a la Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades de l’01/06/2021 al 30/06/21 d’un Dacia Lodgy, sempre que financen a través de Dacia Preference amb RCI Banque SA, Sucursal a Espanya. Preu al comptat: 14.430,00 €. Exemple de finançament per a Dacia Lodgy Comfort Blue dCi 70kW (95cv) 5pl. PVP amb Promocions: 13.392,00 €. Entrada: 1.670,86 €. Import a finançar: 12.221,28 €. 36 quotes de 180 € al mes i una última quota de 7.787,39 €. Comissió d’Obertura (al comptat): 378,86 € (3,10%). Interessos: 2.046,11 €. Cost total del crèdit: 2.925,11 €. Import Total Degut: 14.646,25 €. Preu total a terminis: 16.317,11 €. TIN: 6,60%. TAE: 10,32%. Sistema d’amortització francès. L’oferta inclou IVA, impost de matriculació, transport i descomptes promocionals. L’oferta i l’import a finançar inclouen Pack Protect (500,14 €). Permanència mínima de 36 mesos. Import mínim a finançar 4.000 €. Incompatible amb altres accions financeres. El model visualitzat pot no coincidir amb el ofert.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús