L

Dacia seguirà apostant pels motors GLP

Cada vegada les regulacions d’emissions de CO2 són més estrictes. Els fabricants han de buscar solucions alternatives de mobilitat. Renault aposta per la conducció elèctrica i híbrida, però Dacia ho fa utilitzant el GLP, el combustible de Gas Liquat de Petroli.

El Gas Liquat de Petroli, també conegut com a Autogas, és una opció que va sumant més adeptes cada dia. El seu principal avantatge és l’estalvi a l’hora de posar gasolina. Permet estalviar fins a un 40% cada cop que s’omple el dipòsit. A més, un cotxe amb GLP compta amb l’etiqueta ECO. Permet circular en episodis de contaminació pel centre de la ciutat i descomptes pel que fa als impostos de circulació i matriculació.

Actualment, tots els models de la gamma Dacia tenen una versió alimentada amb GLP, que emeten un 11% menys de CO2 que la gasolina i redueixen el cost del combustible  a la meitat. A més, aquest tipus de combustible es troba a totes les estacions de servei

Si vols conèixer tots els vehicles de la Gama Dacia que funcionen amb motors GLP vine als concessionaris de Remm Guitart, on podràs veure de primera mà els models que compten amb aquesta característica. El nostre equip comercial t’explicarà com funcionen els motors perquè són una excel·lent opció de cara el futur.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús