REMM Sensores Renault FB Shared CAT

De l’1 de març al 30 d’abril, adquireix el teu sensor de pàrquing pel teu Renault per 100€

Encara no tens sensor de pàrquing del darrere al teu cotxe? Aprofita aquesta promoció i guanya tranquilitat a l’hora d’aparcar! 

 

Places reduïdes, poca capacitat de maniobra, visió limitada i punts cecs fan que a vegades aparcar requereixi molta paciència i una gran habilitat. Afortunadament tenim la solució: els sensors d’aparcament. Per facilitar les teves maniobres i evitar ratllades o altres incidents, REMM GUITART, posa a la vostra disposició aquesta promoció que inclou el sensor i la seva instal·lació.

 

Es tracta d’un aparell força discret que queda instal·lat a la part del para xocs del darrere, permetent una visió central i perifèrica que els retrovisors no proporcionen al conductor. La seva utilització és molt senzilla i els avisos son molt clars, ràpids i intuïtius. Així mateix el seu manteniment és mínim. 

 

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres i et donarem tots els detalls que vulguis saber!

 

*Promoció vàlida des de l’1 de març fins el 30 d’abril de 2020. Preu vàlid per a la referència 7711270070 amb muntatge i IVA inclòs per a Península i Balears. Preu per Canàries 90€ amb muntatge e IGIC inclosos. Consulta la resta de condicions al teu taller habitual.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús