REMM Arkana FB Shared CAT

Descobreix el nou Renault Arkana

El nou Renault Arkana arribarà a Espanya aquest 2021. El seu nom, Arkana, deriva del llatí i podria traduir-se com ‘secret’. És així com Renault, vol subratllar la singularitat d’aquest crossover que es va presentar el passat 2018 al Saló Internacional de l’Automòbil de Moscou. 

 

El nou Renault Arkana pretén trencar el motlle del mercat SUV gràcies a un disseny poderós, modern i d’allò més atractiu. Aquest costat poderós s’expressa a través d’una àmplia distància de terra, uns passos de roda amples i unes grans llandes d’aliatge de fins a 19″. Tot per afavorir una òptima capacitat tot terreny i, per tant, a punt per enfrontar-se a una conducció dura i condicions climatològiques adverses. Pel que fa al seu costat més personal i atractiu, el nou Renault Arkana mostra elegància en les seves formes. 

 

Destaca la línia alta de cintura i la línia de sostre, amb la inclinació i caiguda cap a la secció posterior. Aquesta inclinació s’accentua mitjançant detalls en crom en les superfícies laterals i un gran sostre panoràmic que inunda de llum l’interior del nou Renault Arkana. Sens dubte, un vehicle que sorprèn per l’equilibri entre l’elegància d’una berlina i la poderosa presència d’un SUV. 

 

Pel que fa a les dimensions, el nou Renault Arkana compta amb una longitud de 4,57 metres, 1,82 metres d’amplada i 1,57 metres d’alçada. Pel que fa a les motoritzacions, el nou Renault Arkana 2021 posarà a la nostra disposició dos motors de gasolina, un 1.3 TCe de 140 i un altre de 160 CV, amb tracció davantera, un sistema d’hibridació suau de 12V i canvi automàtic EDC. A més, oferirà un motor híbrid convencional 1.6 E-TECH, ja vist en el Renault Clio, amb una potència de 140 CV i un maleter una mica inferior (438 litres). 

 

En comú amb el nou Renault Clio, el sistema E-Tech híbrid no endollable està basat en un motor de gasolina de 1.6 litres i dos motors elèctrics units a una innovadora caixa de canvis. Aquest sistema redueix el consum de combustible i les emissions de CO2 en fins a un 40%, mentre que el 80% del temps de desplaçament en ciutat el realitza en manera totalment elèctrica. 

 

La carrosseria del nou Renault Arkana es podrà triar en set colors: Blanc Opac, Blanc Perla, Negre Metàl·lic, Gris Metàl·lic, Blau Zanzíbar, Vermell Foc i Taronja València (exclusiu de la versió R.S. line). I opcionalment, el sostre podrà anar en negre.

 

QUIERO MÁS INFORMACIÓN

QUIERO QUE ME LLAMEN

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús