REMM Koleos FB Shared CAT

Descobreix el nou Renault Koleos

L’arribada del Renault Koleos al mercat va suposar una revolució per a la marca. Aquest model va establir les bases per a la gamma crossover de Renault. No obstant això, aquest cotxe no només va marcar un precedent, sinó que sempre va aspirar a convertir-se en un dels SUV més ben valorats del segment D. El Koleos era la gran aposta de Renault per aspirar al tron d’una de les poques categories on encara no havia fet acte de presència.

 

Les característiques d’aquest cotxe estaven molt ben definides. Hauria de ser el tot terreny per excel·lència de Renault, fet que significava que hauria de combinar versatilitat i luxe a parts iguals. No obstant això, els enginyers de Renault van treballar intensament per aconseguir un automòbil amb les capacitats d’un tot terreny real. Ara, la segona generació del Renault Koleos manté les mateixes aspiracions que el seu predecessor, però compta amb un aspecte renovat i gamma mecànica d’excepció.

 

Així mateix, el seu equipament s’ha col·locat a l’altura dels models més exclusius de la gamma Renault, i és un dels pocs privilegiats que poden lluir la signatura ‘Initiale Paris’ com indicatiu que aquest cotxe compta amb el millor de Renault. Un dels punts més interessants en aquest nou Renault Koleos és el relatiu a les seves motoritzacions. La gamma de propulsors que s’ofereix per a aquest cotxe no és molt extensa, sobretot si es compara amb models de firmes més elitistes. 

 

La gamma es compon, en exclusiva, de dos motors dièsel que s’adapten a l’essència del cotxe. El primer motor disponible és un 1.6 dCi que desenvolupa 130 cavalls de potència, i que és perfecte per a un ús més quotidià del Koleos. Aquest motor compta amb una eficiència molt destacable, igual que el seu rendiment en qualsevol classe de cicle. No obstant això, per a aquells que prefereixin una alternativa més potent, també hi ha la possibilitat d’un motor 2.0 dCi que rendeix 175 cavalls, una alternativa que eleva al Koleos fins al mateix estrat en què estan els seus rivals. En les qüestions mecàniques, Renault ha desenvolupat noves caixes de canvis i sistemes de tracció per a aquest model.

 

Un altre dels elements pels quals crida l’atenció el Koleos és pel seu disseny. Inspirat directament en les línies amb més personalitat del Renault Talisman, la segona generació dels Koleos adquireix una presència més imponent. Aquesta nova imatge deixa entreveure el seu caràcter tot terreny i el luxe del seu interior. Al frontal del cotxe destaquen tant els conjunts òptics com la graella. Els primers compten amb un disseny molt interessant, aconseguit a base de formes estilitzades i de les possibilitats que ofereix la tecnologia LED. Els fars neixen amb una forma afilada i creen un nexe d’unió entre la graella frontal i els detalls decoratius que el cotxe munta en les aletes davanteres.

 

Sota ells, un petit apèndix de llums LED delimita el perímetre del frontal i serveix com a plataforma per a les llums diürnes. D’altra banda, la graella frontal és gran i crida l’atenció pel seu acabat cromat, mentre que el rombe característic augmenta la seva grandària al centre i guanya molta presència. 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús