REMM 20200323 Covid19 FB Shared CAT

NOTA INFORMATIVA – ADAPTACIÓ DEL NOSTRE SERVEI A L’ESTAT D’ALARMA

Seguint les pautes del Govern i les recomanacions de les Autoritats Sanitàries, REMM GUITART tanca tots els centres temporalment, en adhesió a la prevenció i lluita contra el  COVID-19. Això no vol dir que ens aturem totalment, sinó que ens readaptem a la nova situació, tenint present en tot moment la informació d’última hora.
 
Per això, des de REMM GUITART, amb la voluntat d’oferir el millor servei i la millor atenció als nostres clients, hem implantat un nou sistema que facilitarà la gestió online i telefònica dels diferents serveis
 
El nostre equip de comunicació, d’atenció al client i comercial estarà a la vostra disposició per:

  • Atendre i resoldre tots els dubtes que puguin sorgir.
  • En cas d’emergència, coordinar una cita amb taller (actualment tancat, sols s’atendran casos d’urgència de logística i serveis bàsics).
  • Assessorament i venda de vehicles nous i d’ocasió (amb possibilitat de fer la gestió, si així es sol·licita, a través de videoconferència).

Tots els telèfons dels nostres centres estan actius en horari comercial. També podeu contactar amb nosaltres a través del formulari web o del correu electrònic leadsremm@remmguitart.com. D’altra banda, des del telèfon 610 591 790 us atendrem les 24h tant per trucades com per whatsapp. 
 
En situacions com aquesta és molt important que tots col·laborem,  prenem les mesures adequades i les respectem. La nostra proposta té aquesta voluntat, la de mantenir el benestar entre els membres del nostre equip i tots aquells que confieu en nosaltres.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús