REMM Kangoo FB Shared

Descobreix la nova Renault Kangoo

La renovació de la popular furgoneta Renault Kangoo ja és una realitat. Arribarà als concessionaris aquest 2021 i estarà disponible en versió Furgó i Combi, dues versions que,  a més de les convencionals de gasolina i dièsel, s’oferiran amb mecànica 100% elèctrica. Una renovació, per tant, que, arriba en un moment molt important per l’automòbil, on l’electrificació guanya protagonisme igual que la connectivitat i l’automatització al moment de decidir comprar un cotxe. 

 

Com serà el disseny de la nova Renault Kangoo?

El primer canvi el veurem a escala estètica. En certa manera es mantindran les formes del vehicle, però el seu frontal ha estat completament redissenyat. Parant especial atenció al disseny dels fars antiboira i el para-xocs. Els elements cromats són molt presents a la part davantera. Un altre detall a destacar són les llantes, encara que hi haurà diversos dissenys.

 

Pel que fa a l’interior, ens trobarem amb un ambient més confortable. Renault ha posat especial èmfasi en millorar els acabats. Destaca la pantalla tàctil que corona la consola central i el mòdul de la climatització amb controls giratoris. També disposa d’un volant multifunció i quadre d’instruments en el qual es combina dos dials analògics i una pantalla TFT central.

 

A nivell tecnològic hi ha avenços notables. La nova Renault  Kangoo disposa de sistema EASY LINK. A més, també s’han afegit noves tecnologies d’ajuda a la conducció. Destaca el mirall retrovisor interior digital Permanent Rear View per tenir una bona visibilitat posterior. Aquest equipament és especialment pràctic per als vehicles comercials amb xapa posterior.

Altres novetats interessants són el control d’estabilitat de sistema de remolcat Trailer Swing Assist i la frenada activa d’emergència AEBS (Advanced Emergency Braking System).

 

En la seva versió Furgó, la nova Renault Kangoo es posiciona com una solució de mobilitat d’allò més interessant per a flotes, autònoms i comercials. Mentre que la seva versió Combi que és molt espaiosa i polivalent, es presenta com una solució de mobilitat tant per a professionals com per a famílies, amb un total de 5 places.

 

Amb l’objectiu de revolucionar la manera de treballar, la nova Renault Kangoo incorpora les solucions Easy Side Access i Easy Inside Rack. Te les expliquem:

 

  • Easy Side Acces. Permet al client accedir a la seva càrrega independentment de les dificultats d’estacionament. Com que no te pilar central, la nova Renault Kangoo Furgó permet l’accés lateral més ample de mercat amb 1.416 mm (dues vegades més gran que en la seva versió anterior).
  • Easy Inside Rack. Consisteix en una baca interior extraïble que permet transportar en alçada objectes llargs i voluminosos fins per sobre de la plaça del passatger. D’aquesta manera, es pot alliberar l’espai.

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús