Fira De Novembre

Descobreix les ofertes exclusives de REMM GUITART a la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú

La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú torna els pròxims dies 8, 9 i 10. No només es tracta d’un dels esdeveniments més importants de la ciutat, sinó també de tota la comarca. L’edició d’enguany arriba carregada de novetats i activitats per a tota la família.

 

Aquest esdeveniment és tot un referent dins el calendari firal de Catalunya. És la fira multisectorial a cel obert més gran del país. L’atracció que genera, la seva història, el seu contingut i les seves dimensions la fan única.

 

Com no podria ser d’una altra manera, REMM GUITART participarà en aquest esdeveniment que té dos objectius primordials: mostrar els diferents sectors de l’economia local i ser un lloc on tothom se senti partícip.

 

La Fira comptarà amb diversitat d’espais. Els aficionats a l’automoció i a la promoció comercial no poden perdre’s els expositors a la Plaça de les Neus i a la Rambla Principal, ja que REMM GUITART donarà a conèixer les seves ofertes exclusives de la gamma Renault i Dacia.

 

Com a gran novetat, els assistents podran veure en directe el Nou Renault Clio, que recentment ha estat designat un dels cotxes més segurs mai provats per Euro NCAP. La seguretat passiva reforçada i les ajudes a la conducció han permès a la cinquena generació de Renault Clio rebre la nota màxima de 5 estrelles.

 

No dubteu a assistir a aquest esdeveniment únic a Vilanova i la Geltrú. Us hi esperem!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús