Salo Ocasio CAT

Troba en els concessionaris de REMM GUITART un descompte exclusiu de 2.000 euros* amb motiu del Salón Ocasión de Fira de Barcelona

Aquest 29 de novembre comença el Salón Ocasión que s’allargarà fins al 8 de desembre en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. En aquest esdeveniment es podran trobar més de 3.500 vehicles seminous a la venda.

 

REMM GUITART estarà present al Salón amb un descompte exclusiu de 2.000 euros* per a les persones que adquireixin un vehicle Renault. I això no és tot, també es regalarà l’Assegurança. Què més es pot demanar!

 

Amb motiu de la celebració d’aquest esdeveniment, en els diferents concessionaris de REMM GUITART també podràs trobar aquest increïble descompte i regal, a més de totes les promocions que tenim actives. Com sempre, mirem per tu, així que, en el teu concessionari de confiança i prop de tu, et continuem oferint tot tipus de facilitats.

 

El certamen obrirà de 15 h. a 20 h. durant els dies laborables i d’11 h. a 20 h. els caps de setmana i dies festius. El preu d’entrada al Salón Ocasión serà de 6 euros, i, per als menors de 18 anys acompanyats, l’accés serà gratuït. El teu cotxe al millor preu t’espera!

 

*Vàlid del 29 de novembre a l’11 de desembre (inclosos). Compatible amb acció mediambiental reprise, però no acumulable amb altres ofertes o promocions. Descompte exclusiu lligat a finançament amb RCI.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús