Desinfeccio Vehicle

DOBLE DESINFECCIÓ (QUÍMICA + OZÓ) GRATUÏTA PER TOTS AQUELLS VEHICLES QUE SIGUIN ATESOS AL TALLER

La situació actual fa que dia a dia seguim treballant per oferir la major seguretat tant als nostres treballadors com clients. És per això que anem incorporant noves mesures. Fa uns dies donàvem a conèixer l’adhesió de REMM GUITART al Protocol de prevenció i protecció laboral específic del sector. D’altra banda, també hem incorporat la doble desinfecció del vehicle (química + ozó), aplicada a tots els vehicles que requereixin assistència i acudeixin a qualsevol dels nostres tallers.

La seguretat de tots és el més important. Per això, per la vostra tranquil·litat li aplicarem aquest servei gratuït de desinfecció.

En primer lloc, a la recepció, es realitzarà una desinfecció manual amb un producte virucida que s’aplicarà a les zones interiors del vehicle considerades de major risc. Aquestes són les que més toquem: volant, canvi de marxes, tiradors de les portes, botons dels sistemes de infoentreteniment i climatització, pantalla tàctil, intermitents, palanca d’ajust, cinturó de seguretat, guantera, etc. També s’inclou la tapisseria i les alfombretes.

Posteriorment, un cop finalitzada la nostra intervenció al taller, s’efectuarà l’ozonització de l’interior del vehicle amb un aparell generador d’ozó. L’ozó és un gas que té una reconeguda eficàcia desinfectant contra microorganismes com els virus. És una de les tres propietats fonamentals que té: desodorant, desinfectant i descontaminant; essent 10 vegades més potent que el clor com a desinfectant. La seva ràpida descomposició no deixa cap residu perillós, quedant a l’interior un ambient d’aire net, pur i fresc.

Abans de iniciar el procés d’ozonització, es posarà en marxa el vehicle i el sistema d’aire condicionat, amb la recirculació de l’aire activada. Mentre dura el procés, el vehicle estarà amb les finestres tancades i no hi haurà cap persona al seu interior. La intervenció té una durada de 10 minuts, i posteriorment amb totes les portes obertes, es deixarà ventilar.

Finalment, abans de fer l’entrega del vehicle es farà davant teu una nova desinfecció manual amb producte virucida a les zones interiors i de contacte, com per exemple, les claus.

Aproximadament el procés de desinfecció té una durada total de 30 minuts. Al finalitzar el tractament s’entregarà un certificat.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús