Unnamed

El Car-Sharing de Renault arriba també a Niça

Després de l’èxit de Madrid i París, el servei de mobilitat compartida i elèctrica de Renault arriba també a Niça, la ciutat francesa de la Costa Blava. A partir del Gener de 2019, la ciutat comptarà amb una flota sencera (fins a 57 vehicles) de l’últim model de Renault Zoe, que estaran disponibles per a tothom en la modalitat de lloguer.

Aquest llançament s’emmarca dins l’estratègia del Grup Renault d’anar redefinint la manera que entenem la mobilitat i es produeix només un parell de mesos que Paris estrenés el servei Moov’in Paris.

Renault no és només un fabricant de cotxes, també cobreix un ampli servei de solucions de mobilitat responsable, que es basen al 100% en els vehicles elèctrics de la companyia.

Niça comptarà a més a més amb més de 350 punts de recàrrega distribuïts per tota la ciutat. Els ciutadans podran accedir als vehicles en tot moment per tal d’optimitzar el seu ús.

A Remm Guitart podreu trobar tots els models elèctrics de la gama Renault. Destaquem el Renault Zoe, un vehicle amb més de 300 kilòmetres d’autonomia que sorprèn a tothom que el prova. Vine als nostres concessionaris i demana una prova de conducció.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús