Shared FB Dacia Lodgy CAT

El Dacia Lodgy, ara des de 13.170€

El confort en forma de monovolum té nom propi: Dacia Lodgy, ara des de 13.170€. El seu espai i el seu confort farà que sempre et sentis a gust. Destaca la seva gran practicitat, perquè ofereix fins a 7 autèntiques places i espais d’emmagatzematge ben distribuïts perquè tots els ocupants vagin còmodes.​

Gràcies a la modularitat de la tercera fila, podràs aconseguir 5, 6 o 7 places. Abat els seients, inclina’ls o retira’ls per distribuir l’espai com vulguis. La segona fila també és abatible i fraccionable en 1/2 – 2/3.

El confort (alçavidres elèctrics, espais d’emmagatzematge, el pack confort o la climatització), l’assistència en la conducció (ajuda de l’arrencada en pendent) i el sistema multimèdia (Media Nav Evolution i Dacia Plug&Radio) són els seus grans atributs.

No esperis més… Ja has trobat el teu monovolum favorit!

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

Oferta i PVP recomanat per a Península i Balears vàlid per a particulars i autònoms, que realitzin una comanda de Dacia Lodgy Comfort Blue dCi 70 kW (95 CV) 5Pl, finançant amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya. Permanència mínima: 36 mesos. Import mínim a finançar: 4.000€. Incompatible amb altres ofertes financeres. Inclou IVA, impost de matriculació, transport i promocions oferts per RECSA. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Inclou fins a 5 anys de garantia: els dos primers anys sense límit de quilometratge; El tercer (3er) any la garantia conclourà si se superen els 100.000 km; A partir del 3er any, l’extensió de la garantia amb el contracte Dacia Serenité conclourà quan se superi/compleixi alguna de les dues condicions: 2 anys addicionals o 80.000 km totals, la condició que abans succeeixi (veure condicions dels contractes d’extensió de garantia Dacia Serenité). Oferta vàlida de l’1 al 31/10/2019. Model visualitzat: Lodgy Sèrie Limitada Xplore TCe 96 kW (130 CV) 5Pl GPF amb pintura metal·litzada. PVPR amb promocions i descomptes: 12.850€.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús