Shared FB Clio CAT

El Nou Renault Clio pot ser teu des de 11.065€*

L’estil de nou Renault Clio et captivarà per urbà i seductor: línies sensuals, perfil dinàmic, flancs esculpits i nova firma lluminosa amb llum Full LED…

Ideal tant per a ciutat com per a carretera, t’aportarà seguretat en tot moment gràcies al seu sistema de frenat automàtic d’emergència amb detecció de vianants.

Disposa de la pantalla tàctil més gran de la seva categoria amb navegació connectada, cerca de punts d’interès amb Google Places i integra les últimes solucions Renault EASY DRIVE com la seva càmera 360º i el seu Easy Park Assist.

El Nou Renault Clio, des de 11.065€*, et permetrà viure fàcilment una experiència 100% connectada gràcies als serveis Renault EASY CONNECT.

 

*PVP recomanat en Península i Balears per a particulars i autònoms que subscriguin una sol·licitud de compra en un concessionari RENAULT entre els dies 01/10/2019 i 31/10/2019, aplicable exclusivament per a unitats finançades a través de Box per un import mínim de 6.000€ i permanència mínima de 36 mesos, a través de RCI Banque S.A., Sucursal a Espanya . El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis aliens derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Consulti en el seu Concessionari RENAULT el preu final en altres condicions de finançament o per a compres al comptat. El preu indicat inclou IVA, Impost de Matriculació, Transport i descomptes promocionals. L’IVA i l’Impost de Matriculació (IEDMT) s’han calculat al tipus general, podent variar aquests imports depenent de la data final de la compravenda i els percentatges aplicables fiscalment, segons els impostos de cada comunitat autònoma

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús