L

El Renault Captur: el millor cotxe per les persones grans

A mesura que anem creixent, els nostres gustos i necessitats canvien. És per aquest motiu que avui us presentem el Renault Captur, una excel·lent opció per les persones grans, ja que compta amb unes característiques especials.

Entre tots els aspectes d’un cotxe, la comoditat és probablement l’apartat essencial. Hem d’assegurar que els seients són amplis i que disposen de l’altura necessària per a poder reposar el cap de manera agradable. L’esquena és un dels problemes més presents en la gent d’aquesta edat i és per això que el Renault Captur, amb una altura major que els models clàssics, permet tenir una posició al volant més alta i natural.

De la mateixa manera, incorpora un ampli ventall d’ajudes per a la conducció, que garanteixen una conducció més segura.

A més, totes les versions de Renault Captur estan equipades amb Bluetooth®, USB i Jack per trucar amb mans lliures i escoltar música en àudio streaming. Com a opció, la tauleta integrada Renault R-Link de 7 polzades proposa altres opcions extres com a navegador TomTom® i internet, sistema de reconeixement vocal, a més d’altres aplicacions especialitzades.

Si vols provar l’ergonomia i la comoditat dels seients del Renault Captur, apropa’t a algun dels concessionaris de Remm Guitart i comprava tu mateix perquè es tracta d’una excel·lent opció per persones grans.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús