Captura

El Renault Zoe comença la ruta per Europa

El nostre cotxe elèctric Renault Zoe ha començat aquest divendres 29 de setembre una ruta a través d’Europa fins a Noruega. Un viatge on els nostres conductors Víctor Cabré, de 28 anys, Narcís Mas, de 24 anys, i Jaume Oliva, de 25 anys, travessaran França, Suïssa, Alemanya, Noruega, els Països Baixos, Bèlgica i Luxemburg i on també recarregaran el cotxe en diversos punts de recàrrega.

La primera etapa va començar vora les 19:00 de la tarda des d’Esparreguera i a les 20:40 el Renault Zoe va arribar a Girona per fer la primera càrrega en una gasolinera Repsol. A les 23h el viatge va seguir rumb a Perpinyà on van arribar a les 00:15 hores i que era el punt final de la primera etapa. Les ganes de continuar i l’aspecte poc acollidor del polígon industrial on hi havia la càrrega fan que, després d’una càrrega ràpida completa de 2 hores, es dirigeixin a Montpeller.

Segons Cabré el trajecte de Perpinyà a Montpeller, on van arribar a les 4:30 hores, va ser “un pèl complicat”. L’arribada a la ciutat va ser accidentada ja que es van perdre durant els últims quilòmetres, fet que els va obligar a fer 38km extres. Tot i que Cabré explica que “van arribar a destí amb una autonomia de 32km”. Però aquí no van acabar-se els problemes ja que el carregador on havien previst fer la recàrrega estava tancat pel que van haver de buscar una alternativa.

Sortosament, a 17km hi havia un Ikea que obria a les 9 del matí i on es podia fer una càrrega ràpida. Finalment els viatgers decideixen dormir un parell d’hores i anar a l’Ikea, on finalment poden carregar el cotxe.

El viatge tindrà una duració aproximada de 17 dies, incloent-hi tres dies per a visitar Oslo. Un viatge on posar a prova l’eficacia del Renault Zoe i que podreu seguir a les nostres xarxes socials amb els hashtags #CotxeElèctric i #ZoeperEuropa.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús