640 1519807915640 1519722082j

El Renault Zoe, el cotxe elèctric més venut a Europa per tercer any consecutiu

A Remm Guitart estem  d’enhorabona. El Renault Zoe ha estat líder en vendes pel que fa a cotxes elèctrics per tercer any consecutiu, evidenciant la forta aposta de la marca francesa per vehicles més respectuosos amb el medi ambient.

L’arribada del Zoe als 400 kilòmetres d’autonomia ha suposat un gran impuls comercial per aquest model, augmentant les matriculacions en un 230% el 2017. De fet, un de cada tres cotxes elèctrics venuts a Espanya va ser un Renault.

De moment, Remm Guitart comercialitza tres models elèctrics, el Zoe, el Kangoo ZE i el Twizzy, però pels anys vinents esperem encara més models elèctrics. Pots consultar la nostra gama al següent enllaç.

La forta pressió demogràfica –s’espera que el 70% de les persones visquin en àrees urbanes pel 2050- fa que sigui imprescindible buscar solucions alternatives al transport actual, per millorar la contaminació de l’aire. És per això que Renault creu que la mobilitat elèctrica és clau per les ciutats intel·ligents del futur, o Smart Cities.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús