IMG 4931 (1)

El Renault Zoe finalment arriba a casa

Els ocupants del Renault Zoe encaren la tornada a casa, que gràcies a l’experiència adquirida en tots aquests dies va ser molt més àgil i ràpida. Per aquest motiu van decidir variar una mica la ruta i així poder continuar descobrint llocs nous.

De Blaichach (Alemanya) la ruta va seguir per Liechtenstein, creuant els Alps Suïssos, i baixant per Itàlia fins a Gènova. Per fer-ho un pèl més interessant, van deixar les autovies i autopistes de banda per agafar les carreteres comarcals. Això els va permetre descobrir petits pobles que els van enamorar i gràcies a aquesta decisió van poder veure que el Zoe s’adapta molt bé en aquest entorn (velocitat/consum).

En l’última tirada fan més de 500 km fins a arribar a Gènova on passen la seva última nit abans d’agafar un ferri de 20h que els deixarà al port de Barcelona. Tal i com explica cabré “l’experiència del ferri ens feia gràcia des d’un principi, no ens la volíem perdre i vam creure que era el moment oportú”, i un cop a Barcelona, s’acaba l’aventura del Zoe per Europa.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús