Professional Cat

El teu vehicle comercial amb 0% TAE*

Sabem que els vehicles comercials de la teva empresa són indispensables en el teu dia a dia. Per aquest motiu, a REMM GUITART tenim una llarga experiència en facilitar vehicles especialment dissenyats per respondre les expectatives de professionals.

No només t’oferim vehicles adaptats a la teva activitat professional diària, sinó que també t’oferim les millors condicions. Aquest mes pots adquirir el teu vehicle professional amb 0% TAE*.

Has donat un cop d’ull al Kangoo Furgó, el Nou Trafic Combi, el Nou Trafic Furgó o el Nou Master Furgó? Ara tens més fàcil que mai fer-te amb ells!

 

*Oferta RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya finançant per leasing, aplicable a petites i mitjanes empreses (quedant expressament excloses les empreses flotistes) i autònoms que adquireixin un Vehicle Comercial Renault finançant amb BOX2 i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Tipus Nominal 0%, Comissió d’obertura 0%. Import mínim a finançar 6.000€. Import màxim a finançar en leasing al 0% TAE: 10.000€. Import restant al comptat. Serveis opcionals. Interessos subvencionats per RECSA. Permanència mínima de 36 mesos. Vàlida fins al 30/11/2019. Incompatible amb altres accions financeres. Models visualitzats: Nou TRAFIC Furgó 27 L1H1 Energy Blue dCi 70 kW (95 CV) amb Pack Aire, doble porta lateral en xapa i fars antiboira i Nou MASTER Furgó T L2H2 3300 Blue dCi 100 kW (135 CV) amb Pack Aire i Pack Visibilitat

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús