L

Els concessionaris de Remm Guitart, la millor qualitat Renault a un preu excepcional

Si busques un concessionari de vehicles Renault i Dacia, Remm Guitart és l’opció que t’ofereix la millor relació qualitat-preu amb tota la garantia Renault. Els nostres tallers compten amb una llarga experiència en la reparació i posada a punt de tota la gamma, gràcies als tècnics dels nostres tallers que compten amb programes de formació contínua, els nostres equips de diagnòstic d’última tecnologia i el contacte directe amb els serveis tècnics del fabricant. A més tots els processos de reparació compten amb el certificat de la norma ISO 9001 de qualitat i la 14001 de medi ambient atorgat per AENOR.

A Remm Guitart disposem de delegacions a Esparreguera, Igualada, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Molins de Rei i Martorell, per a que puguis trobar la que et queda més aprop teu. Tant si el que busques és una posada apunt ràpida amb el servei Renault Minuto com una revisió en profunditat amb Renault Servicios, a Remm Guitart sempre t’oferim la millor qualitat. 

I recorda, si tens un petit cop o una esgarrapada a la carrosseria no dubtis en confiar en el servei de Carrosseria Ràpida i podràs gaudir del teu cotxe com nou en 24 hores.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús