Ullastrell 10 E1391210002418

Els concessionaris Remm Guitart t’ofereixen les subvencions del Pla MOVEA en la compra de vehicles elèctrics

Des del passat 24 de juny ja és vigent el programa d’ajudes a la compra de vehicles eficients i a la implantació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics d’accés públic. En concret es tracta del Pla d’Impuls a la Mobilitat amb Vehicles d’Energies Alternatives (MOVEA) que continua i unifica el Pla PIMA Aire i el Pla MOVELE, anteriors al 2015, per promocionar els vehicles impulsats per energies alternatives. Els concessionaris Remm Guitart des del 24 de juny ja tenen habilitat aquest programa d’ajudes fins al 15 d’octubre, o abans si s’esgoten els fons dotats de 14,2 milions d’euros. Aquesta línia d’ajuts tenen com a objectiu fomentar l’ús de vehicles propulsats amb energies alternatives als combustibles fòssils tradicionals.

Els beneficiaris d’aquests ajuts són persones físiques, professionals autònoms, empreses provades, entitats locals, Administracions de les CCAA, i altres entitats públiques vinculades a l’administració local, autònoma o estatal. Les quatre darreres també poden demanar l’ajut a la implantació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics d’accés públic. Als concessionaris Remm Guitart facilitem la sol·licitud dels ajuts del Pla MOVEA per a l’adquisició directa o a l’adquisició per mitjà d’operacions de finançament per lísing financer o arrendament per renting de vehicles nous. Els incentius per comprar vehicles alternatius oscil·laran entre els 500 euros pels turismes i els 18.000 per la compra d’autobusos i camions. El Pla MOVEA 2017 exclou els vehicles tradicionals propulsats per gasolina o gasoil.

Els concessionaris Remm Guitart, com qualsevol punt de venda que s’ha adherit al Pla aplica un descompte addicional mínim de 1.000 euros per tots els vehicles. Sense anar més lluny comprova les avantatges de la nostra promoció del Renault Zoe, un vehicle 100% elèctric. En aquest article pots comprovar les avantatges dels vehicles elèctrics com a cotxes del futur.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús