L

Els millors concessionaris Dacia, a Remm Guitart

Els orígens de Remm Guitart es remunten a la dècada dels 1960. Més de cinquanta anys d’experiència oferint els millors vehicles Renault. De mica en mica vam anar creixent expandint-nos a moltes localitats de la província de Barcelona.

El 2004 vam convertir-nos en el concessionari oficial de la marca Dacia, associada a Renault, especialitzada en vehicles de baix cost.  Gairebé 15 anys comercialitzant aquesta marca i fent accessible a tothom vehicles fiables.

A més el fet de pertànyer a Renault els atorga als vehicles Dacia un plus de confiança i la satisfacció de saber que serà un producte fiable.

Entre els vehicles que destaquem pots trobar el Dacia Duster, un èxit de vendes que gràcies a un ampli interior amb una gran sensació de qualitat i uns seients més còmodes s’ha guanyat el cor de molts clients. A més, també compta amb llums antiboira i direcció assistida elèctrica.  Pel que fa al disseny extern, destaca la seva gran altura, modernitat i consistència, que el converteixen en un tot terreny de màxima fiabilitat al millor preu.

A Remm Guitart tenim els millors concessionaris Dacia, on el nostre equip t’aconsellarà sobre el millor vehicle per a tu.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús