Shared FB Clio CAT

Emporta’t un Renault Clio per 10.200€

Vols conduir un nou Renault Clio per només 10.200€*? Aprofita l‘oferta que t’oferim als concessionaris Remm Guitart i gaudeix de les seves línies estilitzades, elegants i dinàmiques. El seu disseny totalment renovat destaca per la seva expressiva part davantera i les seves corbes esportives.

Renault Clio és una aposta segura, perquè és un vehicle pràctic, intel·ligent i amb consum molt reduït. Sense deixar de banda la comoditat, el nou Clio és sinònim de modernitat oferint nombroses innovacions tecnològiques com la pantalla tàctil de 17,8 cm (7’’) amb navegador. L’àmplia gamma de motoritzacions satisfà les diverses necessitats i garanteix el control de consum de carburant i d’emissions de CO2, situant-se en el millor nivell de la seva categoria en aquest aspecte.

No t’ho pensis i estrena el teu Renault Clio al millor preu amb Remm Guitart! Vine a algun dels nostres concessionaris i demana més informació!

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
*PVP vàlid a Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades de l’1 al 31 de març de 2019 d’un Renault Clio Limited Energy TCe 55 kW (75 CV) finançat amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya i lliurant un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, acció Reprise i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Renault Clio Zen 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada especial i pack look Zen. PVP amb promocions 12.300€.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús