Shared FB Clio CAT

Emporta’t un Renault Clio per només 10.200€

Vols estrenar un Renault Clio a un preu irresistible? Amb la promoció vigent fins el 30 de juny pots emportar-te’l per 10.200*. No deixis passar l’oportunitat i gaudeix de les línies estilitzades, elegants i dinàmiques del Clio, que amb un disseny totalment renovat destaca per la seva expressiva part davantera i les seves corbes esportives.

Renault Clio és una aposta segura, perquè és un vehicle pràctic, intel·ligent i amb consum molt reduït. Sense deixar de banda la comoditat, el nou Clio és sinònim de modernitat oferint nombroses innovacions tecnològiques com la pantalla tàctil de 17,8 cm (7’’) amb navegador. L’àmplia gamma de motoritzacions satisfà les diverses necessitats i garanteix el control de consum de carburant i d’emissions de CO2, situant-se en el millor nivell de la seva categoria en aquest aspecte.

No t’ho pensis més i aprofita la promoció! T’esperem als concessionaris Remm Guitart!

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

* PVP vàlid a Península i Balears per a particulars i autònoms per a comandes realitzades de l’1 al 30 de juny de 2019 d’un Renault Clio Limited Energy TCe 55kW (75CV) finançant amb Preference de RCI Banque SA sucursal a Espanya i lliurant un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou IVA, impostos de matriculació, transport, acció represa i promocions ofertes per RECSA per a la versió Limited Energy TCe 55 kW (75 CV). Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Renault Clio Zen TCe 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada especial i pack look Zen. PVP amb promocions: 12.200€

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús