Shared FB Twingo CAT

Emporta’t un Renault Twingo amb fins a 4.300€ de descompte

Aprofita la promoció Moment Renault i estrena ara un Renault Twingo des de 8.950€*. Fins el 30 d’abril podràs gaudir de fins a 4.300€* de descompte.

 

Es tracta del millor cotxe urbà del mercat, l’utilitari més àgil amb un disseny creatiu i molt personalitzable. Equipat amb climatitzador, ràdio R&GO, fars antiboira, volant de cuir, vidres posteriors sobretintats i llantes de 38 cm (15’’) bicolor en negre.

 

No t’ho pensis i vine als concessionaris Remm Guitart a provar un model pràctic, espaiós i àgil. Demana més informació!

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

* PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades de l’1 al 30 d’abril de 2019 d’un Renault Twingo Limited SCE 53kW (70CV) finançant amb Preference de RCI Banque SA sucursal a Espanya i lliuren un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirides. Inclou impostos, transport i descompte de fins 4.300€ (impostos inclosos) per a la versió Limited SCE 52kW (70CV). Import mínim a finançar 6000€. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i por serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb d’altres ofertes financeres. Model visualitzat: Renault Twingo Zen TCe 66kW (90CV) amb llantes de 16” (41cm) embleme, pack look, pintura opaca especial, striping i sostre elèctric de tela. PVP amb promocions: 11.500 €

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús