Shared FB Twingo CAT

Emporta’t un Renault Twingo des de 8.950 euros

Aprofita l‘oferta exclusiva i estrena Renault Twingo des de només 8.950 €*, un model pràctic, espaiós i àgil. El motor d’aquest vehicle està situat a la part posterior, per tal que la conducció sigui més fluida. A més, el model en promoció compta amb un bon nivell d’equipament, incloent-hi climatitzador, radio R&GO i fars antiboira.

Es tracta del millor cotxe urbà del mercat, l’utilitari més àgil amb un disseny creatiu i molt personalitzable. No t’ho pensis més i estrena el teu Renault Twingo al millor preu amb Remm Guitart! Vine a algun dels nostres concessionaris i demana més informació.

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
* PVP vàlid a Península i Balears per a particulars i autònoms, per comandes realitzades de l’1 al 30 d’abril de 2019 d’un Renault Twingo Limited SCE 52 kW (70 CV) finançant amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya i lliurant un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, acció Reprise i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000 €. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Renault Twingo Zen TCe 66 kW (90 CV) amb llantes de 16’’ (41 cm) embleme, pack look exterior blanc, pintura opaca especial, stripping i sostre elèctric de tela. PVP amb promocions 11.500€.

[Wow-Modal-Windows-Pro id=4] [Wow-Modal-Windows-Pro id=5]