SERVEIS

SERVEIS POSTVENDA REMM GUITART

Centre Especialitzat en atenció empreses – PRO+

El nostre centre de Vilanova i la Geltrú està especialitzat en atenció a empreses, essent el nostre centre de referència Pro+ / empreses.

Estem a la teva disposició en aquests horaris d’atenció ampliats per a professionals:

De dilluns a divendres de 8:00 a 13:30h i de 15:00 a 20:30h

Dissabtes de 9:00 a 13:30h

També per telèfon a través del 607 62 15 73 o correu electrònic xsaez@remmguitart.com

Sabem que el teu negoci és el més important per a tu. A REMM GUITART, ens encarreguem de cada detall perquè tot vagi sobre rodes.

SERVEIS PER A PROFESSIONALS

Telèfon d’atenció al client:

93.680.35.35

extension de garantia

EXTENSIÓ DE GARANTIA

L’extensió de garantia que inclou fins a 5 anys i/o 120.000 km et proporcionarà la tranquil·litat que cerques. La substitució o reparació de les peces mecàniques i elèctriques, sempre que la seva fallada sigui deguda a un defecte de fabricació, i Assistència en carretera i Europea.

contrato de mantenimiento

CONTRACTE DE MANTENIMENT

Inclou les prestacions necessàries per al manteniment del vehicle d’acord amb el programa de manteniment del fabricant des de la data de matriculació del vehicle nou.

servicios de promocion

SERVEIS EN PROMOCIÓ

Pack Serveis: oferta de 4 packs de serveis a un preu promocional, que inclouen Extensió de Garantia i Manteniment amb diferents possibilitats de durada i preus. Manteniment grans rodadors: oferta dirigida a professionals que han adquirit una Màster, Trafic o Kangoo i que vagin a realitzar molts km, manteniment inclòs fins a 60 mesos o 160.000 km, el que abans ocorri.

asistencia

ASSISTÈNCIA

Renault Assistència és un equip de professionals al teu servei les 24 hores, 365 dies a l’any a Espanya i Europa, simplement trucant al 93 488 80 81.

my ze connect

MY Z.E. CONNECT

El vehicle elèctric Renault té una garantia de 2 anys que cobreix qualsevol defecte dels materials, del muntatge o de fabricació. Posseeix una durada i quilometratge únics dins del mercat.

Per assegurar-te un ús òptim i la teva tranquil·litat, Renault garanteix la cadena de tracció elèctrica durant durant 2 anys amb quilometratge il·limitat.

Així mateix, contractant l’extensió de garantia Renault, prolongaràs la teva garantia contractual i podràs triar, segons les teves necessitats, la durada o el quilometratge d’aquesta garantia.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús