Shared FB Dacia Sandero CAT

ESTRENA UN DACIA SANDERO GLP PER NOMÉS 9.800€

Vols conduir un vehicle GLP compacte i a un preu immillorable? Ara pots tenir un Renault Dacia Sandero GLP km 0 per 9.800€. El Gas Liquat de Petroli (GLP) funciona amb un carburant barreja de propà i butà que aporta nombrosos avantatges pel que fa a la reducció de costos i una major sostenibilitat mediambiental.

El Dacia Sandero GLP disposa de 2 sistemes d’injecció específics: un dipòsit de gasolina i un de GLP que poden funcionar de forma indistinta però no simultània.

Conduint un vehicle GLP faràs menys soroll i contribuiràs a reduir la contaminació urbana i les emissions d’efecte hivernacle. A més és més econòmic ja que el preu del GLP és un 40% més econòmic que el de la gasolina.

El motor de fàbrica del Dacia Sandero GLP -sinònim de qualitat, fiabilitat i seguretat- està homologat i compta amb una garantia oficial Dacia de 3 anys o 100.000km.

El Dacia Sandero GLP, fiable i pràctica, disposa d’un ambient interior agradable, amb seients confortables i generosa habitabilidad interior. A més, el panell de control i els comandaments del lloc de conducció han estat dissenyats per conduir amb total tranquil·litat. Sandero aporta sensació de robustesa, amb línies laterals esculpides i uns passos de roda més marcats.

Descobreix el món GLP amb un Dacia Sandero! T’esperem als concessionaris Remm Guitart!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús