Shared FB IVA Enganche CAT

Estrena un enganxall de remolc i estalvia’t l’IVA

Et falta espai d’emmagatzematge al teu cotxe? No t’hi caben totes les maletes que necessites per a la teves vacances al teu maleter? Ara a Remm Guitart t’oferim estrenar un enganxall de remolc i estalviar-te l’IVA.

 

Concretament t’oferim el descompte equivalent a l’import de l’IVA* (21%) fins al 31 de juliol comprant i montant l’enganxall als nostres tallers de Molins de Rei, Igualada, Esparreguera, Martorell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. Prèviament hauràs d’haver-te registrat correctament en aquest enllaç.

 

* Descompte equivalent a l’import de l’IVA (21%) per a Península i Balears i equivalent a l’import de l’IGIC (6,5%) a Canàries aplicable en la compra de la peça d’enganxall de remolc. Promoció vàlida de l’1 de juny al 31 de juliol per als clients que comprin i montin un enganxall de remolc a la Xarxa Renault i que s’han registrat correctament a la campanya i realitzin un pas per taller en el període de la promoció. No és aplicable aquest descompte en el muntatge de l’enganxall de remolc. Consulta les referències implicades i resta de condicions aquí.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús