Shared FB Megane CAT

Estrena un Renault Mégane amb fins a 7.000€ de descompte

Vols conduir un Renault Mégane des de 13.300€* i amb fins a 7.000€* de descompte? Aprofita fins al 30 d’abril la promoció Momento Renault que t’oferim als concessionaris Remm Guitart i gaudeix dels nous detalls de disseny del Mégane com ara la seva part davantera de línies expressives i logotip estilitzat.

 

El Mégane incorpora també nous sistemes de seguretat com els controls de conducció, assistent d’arrencada en pendent, regulador o limitador de velocitat. A més compta amb climatitzador, llums de dia LED o sistema de control de pressió de pneumàtics.

 

Emporta’t el teu Renault Mégane als concessionaris Remm Guitart amb el Momento Renault!

 

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

*PVP vàlid a Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades de l’1 al 30 d’abril de 2019 d’un Renault Mégane Life TCe GFP 74 kW (100 CV) finançant amb Preference de RCI Banque S.A. sucursal a Espanya entregant un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport i descompte de fins a 7.000€ (impostos inclosos) per a la versió life TCe GPF 74 kW (100 CV). Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb d’altres ofertes financeres. Model visualitzat: Renault Mégane Zen TCe GPF 103 kW (140 CV) amb pintura metal·litzada, Fars Full LED, Head-Up display, llantes de 46 cm. PVP amb promocions: 18.100€

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús