Shared FB Megane CAT

Estrena un Renault Mégane des de 13.230€

Vols conduir un Renault Mégane? Fins al 30 de juny pot ser teu des de 13.230€* amb aire condicionat, regulador i limitador de velocitat, sistema de control de la pressió dels pneumàtics i llums de dia LED.

Aprofita l’oferta i presumeix del disseny únic del Mégane com la seva part davantera de línies expressives i logotip estilitzat.

Vine als concessionaris Remm Guitart a Molins de Rei, Igualada, Esparreguera, Martorell, Vilafranca del Penedès o Vilanova i la Geltrú i emporta’t el teu Mégane!

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

* PVP vàlid a Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades de l’1 al 30 de juny de 2019 d’un Renault Mégane Life TCe GPF 74 kW (100 CV) finançant amb Preference de RCI Banque SA sucursal a Espanya i lliurant un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou IVA i impost de matriculació, transport, acció reprise i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Renault Mégane Zen TCe GPF 103 kW (140 CV) amb Pintura metal·litzada, Fars Full LED, Head-Up display, llandes de 46 cm. PVP amb promocions: 17.950 €

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús