Promo Google Home Ca

Et regalem un Google Home Mini per canviar la lluna davantera del teu cotxe

La lluna davantera és un dels elements més importants del teu cotxe. La seguretat i la protecció durant la conducció depenen en bona part del seu correcte estat. Haver de canviar la lluna davantera potser no és el més divertit del món, però si ho necessites fer, millor fer-ho a canvi d’un gran regal.

 

En els tallers de REMM GUITART et regalem un Google Home Mini fins al 31 d’octubre per canviar la lluna del teu vehicle. Perdràs l’oportunitat de donar-li la benvinguda al futur a la teva casa? Aprofita la teva visita al taller per emportar-te gratis aquest dispositiu tecnològic punter!

 

*Promoció vàlida des del 2 de setembre fins al 31 d’octubre de 2019 per als clients que s’hagin registrat correctament en la campanya i passin pel taller en el període de la promoció. Promoció exclusiva per a vehicles Renault o Dacia i la matrícula dels quals coincideixi amb la registrada. Consulta la resta de condicions aquí. És necessari presentar el cupó de https://espaciorenault.renault.es/promocion/posventa-lunas/.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús