Promobateriacatala2

Et revisem gratis la teva bateria i t’oferim un descompte per canviar-la

Per què la bateria del teu cotxe és tan important i per què has de cuidar-la? Si alguna vegada has trucat a la grua, possiblement hagi estat per un problema a la bateria. És la causa més freqüent. Per aquest motiu, què menys que prestar-li molta atenció.

 

El correcte funcionament d’un gran nombre d’elements del vehicle depenen directament del bon estat de la bateria. Els components dependents dels quals parlem es poden dividir en dos grans blocs: posada en marxa del vehicle i sistema elèctrics i electrònics.

 

Triar una bona bateria és tan important com un bon manteniment d’aquesta. Per això, a REMM GUITART t’oferim una revisió gratis de la bateria. A més, si necessites canviar la del teu vehicle Renault o Dacia, tindràs 15 euros de descompte (impostos inclosos) i de 10 euros si la bateria és Motrio.

 

Necessites més motius per canviar la teva bateria? No ho pensis més i demana cita en el teu taller de confiança.

*Promoció vàlida del 2 de gener al 29 de febrer per als clients que es registrin correctament en el formulari. https://espaciorenault.renault.es/promocion/posventa-baterias-2020/. Descompte de 15€ (impostos inclosos) per a bateria Renault o Dacia i descompte de 10€ (impostos inclosos) si la bateria és Motrio. Exclusiva per a vehicles Renault o Dacia i la matrícula dels quals coincideixi amb la registrada. Consulta la resta de condicions en el teu taller habitual.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús