EZ-FLEX, el nou vehicle comercial elèctric Renault

Amb l’objectiu de seguir avançant en el desenvolupament dels seus vehicles elèctrics després de l’èxit dels seus models Renault Kangoo ZE, Twizy Cargo o Master ZE, Renault ha presentat al Saló de Hannover l’EZ-FLEX, un vehicle elèctric enfocat als serveis de repartiment.

L’objectiu és donar resposta a l’auge d’aquest tipus de serveis de repartiment després de l’èxit de les plataformes de compra per Internet com Amazon, que han disparat les entregues. El Renault EZ-FLEX presenta un peculiar disseny cúbic, amb un frontal amb quatre petits fars rodons i un enorme eixugaparabrises gairebé vertical. Disposa d’unes dimensions compactes, fet que li permetrà desenvolupar-se bé per les congestionades ciutats de tot el món.

Si bé aquest vehicle en un principi no arribarà a producció, la intenció de Renault és cedir una dotzena d’unitats a diverses empreses europees durant els propers dos anys, les quals utilitzaran el model en condicions reals de feina. La intenció és recopilar informació sobre l’ús al qual es sotmetrà als vehicles, incloent distàncies, autonomies, velocitat, localització, aturades, etc. Totes aquestes dades es transferiran a través del sistema connectat del vehicle (en temps real o una vegada al dia), fet que permetrà analitzar el seu ús diari.

L’EZ-FLEX disposa d’una autonomia màxima de 100 km sense especificar amb quin cicle d’homologació, fet que suposa el doble del que recorre al dia un vehicle d’aquestes característiques.

El EZ-FLEX dispone de una autonomía máxima de 100 km sin especificar bajo qué ciclo de homologación, lo que supone el doble de lo que recorre un vehículo de estas características al día.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús