Shared FB Captur CAT

Fes-te amb un Renault Captur des de 12.850€*

Et convidem a viure moments inoblidables amb el teu nou SUV compacte. El Renault Captur s’ha reinventat per donar resposta a totes les teves necessitats: amb un sistema d’àudio Premium BOSE® per gaudir com mai de la teva música i amb un complet sistema d’assistència a la conducció i innombrables tecnologies integrades.

És un cotxe dissenyat especialment per a tu, perquè sàpigues com és gaudir de la seguretat, el confort, la conducció, el disseny, l’interior i l’exterior d’un gran vehicle.

El Renault Captur és un clàssic del mercat dels SUV que sempre ocupa els primers llocs a les vendes a causa de les seves principals virtuts: la seva estètica, habitabilitat i versatilitat. Pot ser teu ara des de 12.850€*. Faràs el pas definitiu?

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

*PVP vàlid en PyB per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades del 01/10/2019 al 31/10/2019 de Renault CAPTUR Life TCe 66 kW (90 CV) GPF Amb Pack Basic. Finançant a través de BOX 3 en el mes, amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, acció Represa i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 36 mesos. Segur Auto a tot risc gratuït durant el primer any amb franquícia de 600€ amb Mapfre, regalat per RECSA. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Renault CAPTUR Zen TCe 66 kW (90 CV) GPF amb pintura metal·litzada bitono. PVP amb promocions 12.829€

 

 

 

 

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús